Termeni și Condiții

Bun venit pe websiteul restaurant-casaromaneasca.ro (denumit în continuare “websiteul”). Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare a acestui website. Accesând și utilizând acest website, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de Termenii și Condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

  1. Proprietatea și drepturile de autor: Websiteul restaurant-casaromaneasca.ro este proprietatea Total International Company SRL și este protejat de legile drepturilor de autor și de proprietate intelectuală. Toate drepturile asupra conținutului acestui website, inclusiv textele, imagini, grafice, logo-uri, design, și alte materiale, sunt deținute de Total International Company SRL sau de furnizorii săi de conținut și sunt protejate de legile de drepturi de autor aplicabile.

  2. Utilizarea websiteului: Websiteul restaurant-casaromaneasca.ro este destinat utilizării în scop informativ și pentru promovarea serviciilor și produselor oferite de restaurantul Casa Românească. Utilizarea acestui website în alte scopuri decât cele permise de Termenii și Condițiile de utilizare este interzisă.

  3. Conținutul websiteului: Total International Company SRL depune eforturi pentru a asigura exactitatea și actualitatea informațiilor prezentate pe acest website. Cu toate acestea, nu garantăm că informațiile sunt complete, precise sau actualizate. Total International Company SRL nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni din conținutul websiteului.

  4. Link-uri către alte websiteuri: Acest website poate conține link-uri către alte websiteuri care nu sunt deținute sau controlate de Total International Company SRL. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile de securitate ale acestor websiteuri terțe. Recomandăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a websiteurilor terțe pe care le vizitați.

  5. Excluderea răspunderii: Total International Company SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru orice pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, exemplare sau consecințiale cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website.

  6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării websiteului după astfel de modificări, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de Termenii și Condițiile actualizate.

  7. Absența formularului de contact: Acest website nu conține niciun formular de contact și nu prelucrează date personale în mod direct. Cu toate acestea, vă puteți contacta restaurantul Casa Românească folosind informațiile de contact furnizate pe website sau prin alte mijloace de comunicare, cum ar fi telefonul sau adresa de email.

Pentru întrebări suplimentare sau clarificări cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați prin mijloacele indicate pe websiteul restaurant-casaromaneasca.ro.

Ultima actualizare: 25.07.2023